Tudtad, hogy “Azt eszed, aki vagy”? – irányítsd személyre szabottan az étkezéseidet

Tudtad, hogy “Azt eszed, aki vagy”? – irányítsd személyre szabottan az étkezéseidet

Az asztrológia jelképrendszerével az egész világ leképezhető, ezért a szimbólumok segítségével táplálkozásunkat is „lefordíthatjuk”.

Manapság újra és újra előtérbe kerül a helyes táplálkozás kérdésköre. 
Étkezéseink tudatos átalakításához nagyon sokféle módszer és lehetőség kínálkozik.
Rengeteg szakember, és háttéranyag áll rendelkezésünkre: dietetikusok, táplálkozási szakemberek, életmód-tanácsadók, és különféle szakirodalmak nyújtanak segítséget, hogy fény derülhessen a helytelen vagy mértéktelen étkezési szokásainkra és azok megoldásaira. Ez azonban olykor zűrzavart hoz létre, és a hétköznapi ember nem tudja, hogy a sokszor egymásnak ellentmondó tanácsokkal mit is kezdjen.

Táplálkozásunk évezredek óta egyfajta rendszert képvisel életünkben. Mára ez a rendszer azonban eltűnőben van. Például az ünnepi étkezések, vagy böjtök, melyekhez hagyomány szerinti étkek társulnak, még mindig kifejeznek valamit, viszont már közel sem azt a mély mondanivalót, amit régen képviseltek. Pedig ma is megvannak a lehetőségeink, hogy étkezéseink rituáléit, hagyományait visszacsempésszük az életünkbe a mai kor szellemének mégis megfelelő módon, mellyel rendszerességet, harmóniát és egészséget teremthetünk testünkben, lelkünkben és sorsunkban egyaránt. 

Bizonyára hallottad már azt a mondást, hogy: „Az vagy, amit megeszel!” Ez azonban valójában a következőt jelenti: „Azt eszed, aki vagy!” Ez azt jelenti, hogy mindennapi táplálékunk szimbolikusan leköveti, megmutatja a világban elfoglalt helyünket, éppen aktuális élethelyzetünket, megéléseinket, vagyis megmutatja saját sorsunkat, életünket. Mivel minden ember egyedi, ezért a legpozitívabb az lenne, ha minden ember a saját születési képlete alapján állíthatná össze az étrendjét. Étkezésünk ennél fogva sokkal, de sokkal többet elárul rólunk, mint azt elsőre gondolnád.

 

Az étkezés, mint cselekvés, a vágyainkat szimbolizálja

Tudtad, hogy nap, mint nap az étkezéssel, mint tevékenységgel tudat alatt nyíltan eláruljuk ösztönös vágyainkat? Ahogyan eszünk, azzal megmutatjuk, mi „korbácsolja fel” leginkább az érzékeinket. A férfiak egy randevú alkalmával szívesen viszik vacsorázni kedvesüket, hiszen az étkezés alatt akaratlanul is „megmutatják” vágyaikat egymás előtt. (Ne feledjük, minden ember tudatalattija érti a szimbolikus nyelvrendszert!) Ha a partner a randin mindent jóízűen, élvezettel fogyaszt, akkor szenvedélyes kényeztetésre vágyik, míg az ínyenc inkább az intellektusra bukik. Az pedig, amit elfogyaszt, szimbolikus módon azzal gyakorlatilag mindent megmutat, elmond magáról annak megfelelően, hogy mit rendel, mi az, amit abból megeszik, mi az, amit meghagy, amit hárít, amit még kíván, stb. A személyisége, a megélései, az élethelyzete a tudatod számára többé nem tabu, különösen akkor nem, ha megtanulod a 7 ősbolygó szimbolikáját, azok jelentéstartalmát. Ekként egyszerűen megfogalmazhatóvá válik, hogy a másik ember jelenleg milyen élethelyzetben van, milyen problémákkal küzd, vagy mi a fontos a számára.

 

Étkezésünk energiát is biztosít

Elfogyasztott ételeink nem csak beszélnek rólunk, hanem energiát is biztosítanak szervezetünk számára. Mindig olyan energiával kerülünk kapcsolatba, melyre éppen szükségünk van. Különböző életszakaszokban másmilyen energiát igénylünk, vagyis ehhez idomul táplálékigényünk is. Például gyermekkorban nagyon szerettünk egy ételt, felnőttként pedig már „rá sem tudunk nézni”. Esetleg várandós anyukaként „degeszre esszük magunkat” édességgel, máskor viszont eszünkbe sem jutna ilyesmi. Mindez azt mutatja, hogy különböző élethelyzeteinkhez azonnal igazodik az étkezésünk is.

 

Étkezésünk, szavak nélkül elmondja sorshelyzetünket is

Életünkben mindig azzal a szimbólummal azonosulunk, amit a sorsunkban jelenleg hordozunk. Ezért ha problémánk adódik, azt a tudatalatti minden szinten megjeleníti, amit akár táplálkozásunk mentén is le lehet követni. Hiszen azt az ételt hárítani fogjuk, ami a jelenlegi problémánkkal azonos szimbólumot képvisel és olyan ételre vágyunk, amelynek szimbóluma csökkenti, illetve kioltja a bennünk lévő problémát.

Például:

Mars alapszimbólumai (férfi princípium): gyorsaság, akarat, vágy, tettek, önérvényesítés, csípős ízek, vörös szín, vörös vagy erős ízű zöldségek (például: vöröshagyma, paprika, chili, stb.), vörös vagy szúrós levelű gyümölcsök, növények (ribizli, málna, csalán), csíkokra vágott ételek, stb.

Vénusz (női princípium): lágyság, kedvesség, báj, kimértség, lágy ízek (például: bab, csicsóka, gesztenye), édes ízek, édes gyümölcsök (őszibarack, cseresznye), pasztell színek (barack, rózsaszín), lágy, szépen megformázott dolgok

Hold (női princípium): befogadás, szeretet, lélek, víz, fehér szín, lágy ízek, vizes vagy fehér gyümölcsök, zöldségek (például: görögdinnye, karfiol, uborka, karalábé), félkör vagy cikk forma

Aki nem tudja érvényesíteni az akaratát vagy elérni a vágyait (akarat, vágy = Mars, ennek érvényesítése az ő problémája = Mars probléma), és ezt elfogadni sem hajlandó, ő nem fog savas vagy csípős ételekre vágyni, mert könnyen „éghet a gyomra” (gyomorégés = Mars probléma). A savas, fűszeres, csípős ételek az akarattal, önérvényesítéssel analóg ételek. Ezért ezek helyett olyan ételeket kíván, ami ezt kioltja, például keksz (Vénusz), tej (Hold) vagy a fehér akác tea (Hold) szimbóluma csökkenti a gyomorégést, mert a Vénusz és a Hold szimbóluma a Marssal ellentétpárt alkot (férfi illetve női energiák). Ételeinkkel tehát tudattalanul elmondjuk megéléseinket, érzéseinket, vágyainkat. A táplálkozásunk ennél fogva felismerhetővé teszi a személyiség sorsát és megéléseit, ennek megfelelően pedig lehetővé válik a problémás élethelyzetek feltárása és azok megoldásai.

 

Vigyünk életünkbe újra rendszert és harmóniát a szimbolikus táplálkozással!

A régi korokban a rendszeresség a hétköznapok része volt, amely az egyensúly megteremtését rendkívüli módon segítette. Ösztöneinkben még bennünk él az igény életünk harmonikus megélésére, viszont gyakran nem élünk a lehetőséggel, hogy azt a kezünkben lévő eszközökkel tudatosan megteremtsük. A szimbolikus táplálkozás viszont egy egyszerűen és könnyen használható eszköz lehet.
A hét napjai a 7 ősbolygóhoz köthetők (Nap, Hold, Merkúr, Vénusz, Mars, Jupiter, Szaturnusz), melyek 1-1 szimbólumcsoportot képviselnek. Amennyiben az adott napnak megfelelő szimbólummal étel formájában azonosulunk, akkor mindaz, az adott napon képes lesz beépülni a szervezetbe, így megteremtve a 7 ősprincípium teljességét.

A szimbolikus táplálkozás lehetőséget biztosít egy önmagunkon elvégzett „állapotfelmérésre” is, hiszen ha fölismerjük, hogy mely napokon mit nem tudunk elfogyasztani, vagy mi az, ami nem esik jól, könnyen megfejthetjük azt is, hogy jelenleg mely területen billent meg életünkben a harmónia. Így problémáink megoldásának kulcsa is a kezünkben lesz, mert ételeink tudatos megválasztása egyben terápiaként is szolgálhat egy problémákkal teli élethelyzet megoldásában. Erre kínálok most neked egy egyedülálló lehetőséget:

 

“Azt eszed, aki vagy” Szimbolikus táplálkozás tréning

Edd magad személyre szabottan egészségesre!

Amit a Tréning során átadok neked: 

 • “Belekóstolhatsz” az asztrológia csodálatos szimbólumrendszerébe, hiszen elsajátíthatod az adott napnak megfelelő szimbolikus rendszert. 7 napon át, hétfőtől vasárnapig minden nap küldök egy leckét (első napon egy plusz bevezető leckét is), amelyben az adott napot jelképező bolygó szimbolikájával is megismerkedhetsz. Megismerheted az adott nap növényeit, gyógynövényeit, fűszereit, színvilágát, formáit, illatait, tevékenységi körét. Rengeteg ajánlást kapsz arra, hogy milyen ételeket célszerű készítened a hét minden napján. Ezen kívül sok – sok hasznos és értékes tanáccsal látlak el a leckékben. 
 • Olyan konkrét receptekkel ajándékozlak meg minden nap a leckék mellett, amelyekben megtalálhatók a 7 ősbolygó szimbólumai, ezért a teljességet szimbolizálják, ugyanakkor az adott napra tökéletes fogásokat kreálhatsz belőle, mert az adott nap szimbólumát nyomatékosan képviselik, ennél fogva a testnek – léleknek – szellemnek harmóniáját segítik elő.
 • Egyéb ötleteken, tanácsokon keresztül gazdagíthatod tudásod és általuk a családod egészségét is megóvhatod/helyreállíthatod.

Az “Azt eszed, aki vagy” tréninghez csatolt ajándékok: 

 • Megajándékozlak egy étrend táblázattal, amelyet kitehetsz a hűtőre vagy látható helyre, hogy minden nap ötleteket adhasson neked étrended összeállításához. Értéke: 2000 Ft. 
 • Megajándékozlak egy 30 perces személyre szabott tanácsadással is esetleges kérdéseid megbeszélésére (jelentkezésedet követően, időpontegyeztetéssel), melynek értéke 7.500 Ft. 

Ha már tanultál asztrológiát, a Tréning abban az esetben is hasznodra válik, ha pedig még egyáltalán nem vagy járatos, ez a tréning neked szól. Itt a lehetőség, nem kell tartanod attól, hogy nem fogod érteni a leckéket, egyszerűen és érthetően fogalmazva adom át neked az információkat, amelyet ha elsajátítasz vagy mindössze nap, mint nap lapozgatsz, akár egy életen át a segítségedre válhat.

Mindemellett:

 • Tudni fogod, hogy milyen hozzávalókat vásárolj az üzletben
 • Tudni fogod, hogy a családtagjaid tekintetében milyen ételeket részesíts előnyben, hogy visszakapják energiájukat és megőrizhessék vitalitásukat. 
 • Tudni fogod, hogy mikor, mit célszerű fogyasztani, és mely napokon mit érdemes elkerülni.
 • Tudni fogod, hogy az étkezés módjával illetve az étellel mit közvetít a másik ember feléd
 • Tudni fogod, hogy a problémáid megoldásához mit célszerű tenned és enned
 • Egészségügyi problémáidhoz is tudatosan megválaszthatod a “gyógyító” ételeket
 • Helyre állíthatod saját egyensúlyodat
 • Tudni fogod, hogy az étterembe mit rendelj ahhoz, hogy a nap hátralévő részében is jól érezhesd magad

Amire szükség van a tréning során:

 • internetes kapcsolatra, és egy okos eszközre vagy számítógépre
 • működő email címre

 

Az “Azt eszed, aki vagy” tréning díja mindössze 15.500 Ft a “korán kelő” kedvezmény időszaka alatt, amely 2019. 08. 24-ig tart. Használd a kedvezményes lehetőséget!

A tréninget az év bármely időszakában megrendelheted,

melynek az akción kívüli díja: 23.500 Ft.

Az átutalás megérkezését követő hétfőn már küldöm is számodra az első leckét a receptekkel és minden mással együtt! Hétfőn kezdjük, vasárnap zárjuk a tréninget. A 30 perces online tanácsadás ideje eltérhet a leckék küldésének hetétől, annak időpontját írásban, előzetesen leegyeztetjük. 

Töltsd ki a megrendelőlapot, majd a küldést követően ellenőrizd a postaládád, mert egy automatikus válaszlevelet kell kapnod, amelyben egyéb információkat találsz. (Amennyiben a válasz email nem érkezik meg néhány órán belül, jelezd azt felém.) Szeretettel várom jelentkezésed! Ne feledd, élj a “korán kelő” kedvezménnyel, melynek határideje: 2019. 08. 24.

A megrendelést követően kérlek nyisd meg a postaládád, mert az azonnali válaszlevélben további fontos információkat találsz, melyek ismerete nélkül nem tudod a szolgáltatást igénybe venni! Az átutaláshoz szükséges számlaszámot is abban találod. Ha nem kaptál válaszlevelet, kérlek írj az info(kukac)asztrocentrum.hu email címre.

Elfogadom az ÁSZF-et és az Adatvédelmi Nyilatkozatot

Az űrlap kitöltésével és elküldésével megrendelem az "Azt eszed, aki vagy" tréninget. A tréning megrendelésével elfogadom, hogy mindez adatok megadásával és fizetési kötelezettséggel jár, melynek részleteit a válaszlevélben találom!

Íratkozz föl hírlevélre itt, hogy elsőként értesülj az újdonságokról és kupon kedvezményekben részesülj.

 

Amennyiben más tréninget is választanál, szeretettel ajánlom az alábbiakat is:

 

“Asztro -Tarot fortélyai” tréning a nagy arkánum szimbólumrendszerével 2019. 09. 11.-től

Szupergyors kirakási módok Tarot kártyával és az értelmezés elsajátítása 12 leckében, lépésről – lépésre.

Amit a tréning során átadok neked:

 • 6 héten keresztül, 12 db részletes és rendkívül átfogó írásos leckében sajátíthatod el az asztrológiai szemléletű tarot kártyázás alapjait és fortélyait.
 • Ezen kívül 2 db videó anyagot is tartalmaz a tréning, amelyek során a gyakorlatban is elsajátíthatod a kártyák összeolvasásának módját és az egyszerű kirakási módoktól kezdve a bonyolultabbakig is megismerheted, elsajtíthatod azokat. A Tréninget követően segítség nélkül is képessé válsz a Tarot lapjait értelmezni (nagy arkánum lapjai = a Sors lapjai).

A tréninghez csatolt ajándék: 

 • Kettő darab 45 perces online módon történő magán tanórával is megajándékozlak (messenger, skype, viber) előzetes időpont egyeztetéssel. Értéke összesen: 22.500 Ft.

Amire szükség van a tréning során:

 • működő internetkapcsolatra és egy okos eszközre vagy számítógépre
 • egy működő email postafiókra
 • Saját tarot kártya vásárlása ajánlott, amelyből elsősorban a nagy arkánumot fogod használni. Ez összesen 22 db lapot jelent. Könyvesboltokban, webshopokban kapható rengeteg Tarot kártya változat. A lapok sorszáma azonban megegyezik, ezért a neked leginkább tetszőt válaszd a vásárlásod során. 

Az “Asztro tarot fortélyai” tréning 2019. 09. 11. kezdéssel indul, ezt követően bármikor rendelhető.

Szerdánként és péntekenként küldöm az anyagokat.

A tréning díja “korán kelő” kedvezménnyel 38.000 Ft.

A “korán kelő” kedvezmény 2019. 09.03-ig él.

Ezt követően is igényelheted egész évben bármikor a tréninget, amelynek díja normál áron: 45.000 Ft.

 

A megrendelőlapért kattints ide!

 


 

“Tükröm – tükröm” Önismeretet segítő Tréning az asztrológiai látásmód segítségével, 2019. 10. 11.-től

Ez a te tréninged abban az esetben, ha olyan információkhoz szeretnél jutni önmagadról, és az általad létrehozott világodról, amelyek az ezotéria újságokból vélhetően kimaradtak.

Amit a tréning során átadok neked:

 • Használható tudást kapsz személyiséged föltérképezésére 7 leckében.
 • Emellett rengeteg önmagad megismerésére alkalmas gyakorlatot és meglepetés anyagokat küldök.
 • A leckék során többek között a következőkkel is találkozhatsz: segítséget kapsz arra nézve, hogy kapcsolataidban hogyan kommunikálj eredményesen. Válaszokat kaphatsz arra is, hogy miért reagálsz bizonyos helyzetekre önmagad számodra is meglepő módon, vagy éppen miként kamatoztasd vagy miként vidd tudatosan az életedbe a tehetséged, adottságod

A tréninghez csatolt ajándék:

 • Mindemellett 60 perces konzultációval is megajándékozlak (előzetes időpontegyeztetéssel a tréning idején vagy azt követően). Értéke: 15.000 Ft.

Amire szükség van a tréning során:

 • működő internetkapcsolatra és egy okos eszközre vagy számítógépre
 • egy működő email postafiókra

A “Tükröm – tükröm” önismereti Tréning esetén, az átutalásod megérkezését követően, de legkorábban 2019. 10.11-től, 7 pénteken keresztül küldöm számodra az írásbeli anyagokat, gyakorlatokat.

A “Tükröm- Tükröm” tréning “korán kelő” kedvezménnyel mindössze 25.500 Ft.

A korán kelő kezdvezmény 2019. 10. 04.-ig tart.

A tréning 2019. 10. 11-től elérhető, de a “korán kelő” kedvezménnyel akár már ma is jelentkezhetsz rá.

A tréninget 2019. 10.11-től az év bármely időszakában megrendelheted, melynek normál ára: 32.500 Ft. 

 

A “Tükröm – tükröm tréninget ide kattintva tudod megrendelni

 


 

Online Asztrológia Tréning (a “szívem csücske” ez a Tréning)

Bármikor kérhető, általad választott hónap eleji kezdéssel

Élj ezzel a fantasztikus, komplex tudással, amennyiben életed tudatos irányítójává szeretnél válni minden általad fontosnak tartott területen!

Tanuld az asztrológiát otthonodban online, hogy lépésről – lépésre kinyílhasson előtted a valódi világod, hogy tudatosan építhesd föl az életed és mindemellett akár te magad is asztrológussá válhass.

Amit a tréning során átadok neked:

 • 1 – 12 modulon keresztül tartó tréninggel találkozhatsz, ugyanis te határozhatod meg az elvégezni kívánt modulszámot annak megfelelően, hogy milyen mélységekben szeretnéd elsajátítani a tudást. Egy modulon belül 11 – 12 db leckét kapsz email címedre hétvégenként változatos formában (írásbeli, videó illetve hanganyagok). Egy modul (egy etap) minden esetben 3 hónapot ölel föl. Ekként az asztrológia tanát az elejétől, lépésenként sajátíthatod el.
 • Te irányítasz, semmi sem kötelező. Te határozhatod meg menet közben, hogy szeretnéd-e folytatni a következő modult vagy szeretnél-e szüneteltetést kérni. 
 • Rengeteg valóságos példával, sok gyakorlattal, visszaküldhető feladatok megoldásával teszem számodra még könnyedebbé, érdekesebbé és beépíthetőbbé az elsajátítandó anyagrészeket.  
 • Modulonként modulzáró tesztsorral igazolhatod vissza önmagad számára, hogy hol tartasz (nem kötelező a kitöltés, mindössze ajánlott).
 • Érdekes videó tanórákat, hanganyagokat készítek, amelyekkel mélyítheted, bővítheted tudásod. Ekként egy részletesen kidolgozott tematika segítségével fejlődhetsz hétről – hétre, hónapról – hónapra.
 • Tanuló csoportokhoz csatlakozhatsz (ha kéred), amelyeken keresztül megismerhetsz hasonlóan gondolkodó embereket és közösen gyakorolhatsz velük, így még több új ismeretre tehetsz szert. Időről – időre ezeken a platformokon is személyesen segítelek téged és a csoportot is élő tanórákkal, gyakorlásokkal, és további írásbeli témákkal.
 • Nem hagylak egyedül az esetleges kétségeiddel vagy kérdéseiddel sem, számtalan módon igyekszem az anyagokkal kapcsolatos kérdéseidre reagálni.
 • Online vagy személyes találkozással egybekötött magánórákat is kérhetsz, ha neked így kényelmesebb (külön díjazással, előre egyeztetett időpontban).

A tréninghez csatolt ajándék:

 • Minden modulban telefonon vagy online módon történő, 30 perces, egyéni segítséget, gyakorlási lehetőséget kínálok.
 • Megajándékozlak a Földtől az Ég felé című könyvemmel, amelyet dedikálok a számodra. A könyvet az első modul díjának átutalását követően postázom az általad megadott címre (csak a “korán kelő” kedvezmény részeként, és +700 Ft-os kedvezményes postakötség átutalása esetén).

Állandó kedvezmények aktív tanítványként:

 • Minden következő modul előtt egy rövid akciós időszak áll rendelkezésedre, hogy kedvezményeesen hozzájuss a következő modul (következő 3 hónap) anyagaihoz. 
 • Minden radix, szolár és szinasztria elemzések igénylése esetén 10% kedvezményt írok jóvá a konzultációk árából (a te elemzéseidre)
 • Lehetőségek kedvezményre jogosító kuponok gyűjtésére, amelyeket akár a kedvezményes időszakokban is fölhasználhatsz
 • Amennyiben nem tetszik az első két lecke, és a harmadik lecke kiküldéséig jelzed azt felém, úgy indoklás nélkül visszautalom a tréning teljes összegét

Amire szükség van a tréning során:

 • működő internetkapcsolatra és egy okos eszközre vagy számítógépre
 • egy működő email postafiókra
 • a 7. modultól egy asztrológiai programra
 • füzetre, tollra
 • önmotivációra 🙂 

A tréning induló moduljának (egy modul 3 hónap) első anyagát 2019. 09. 01-jén kapod email címedre, amennyiben jelentkezel 2019. 09.01-ig.

A tréning első moduljának díja “korán kelő” kedvezménnyel mindössze 24.000 Ft (mindez havi lebontásban 8000 Ft/hó). 

A “korán kelő” kedvezmény határideje: 2019. 08. 24.

A tréninget az év bármely hónap elején történő kezdéssel kérheted. A kedvezményen kívüli normál ára 31.500 Ft.

Ide kattintva még sok – sok információt olvashatsz a tréningről 

 

Az Online Asztrológia Tréning megrendeléséhez kattints ide!

 

Szeretettel várom jelentkezésed tréningjeimre! 

 

Legyen szép napod!

 

Megosztom a cikket a Facebook-on

“Tudtad, hogy “Azt eszed, aki vagy”? – irányítsd személyre szabottan az étkezéseidet” bejegyzéshez 1 hozzászólás

Hozzászólások lehetősége itt nem engedélyezett.

Heti jó tanács: gyermekkorunk játéka, de valójában nagyon hasznos gyógynövény

Heti jó tanács a testnek és a léleknek   Lásd meg ebben a gyógynövényben is a lehetőségeket   Gyermekkorodban te is készítettél a pásztortáska leveleiből csörgőt? A pásztortáska, vagy más néven pap erszénye, gezemice vagy libazsázsa nem csak gyermekek játékszerének kiváló. A hazánkban is honos gyógynövény sok „hétköznapi” problémát segít áthidalni, megelőzni. Elsősorban azokat, amelyek ... Olvass továbbHeti jó tanács: gyermekkorunk játéka, de valójában nagyon hasznos gyógynövény

Close