Többszemélyes tanácsadási formák

Többszemélyes tanácsadási formák:

A következő elemzéstípusok igénylésének előfeltétele a születési idő korrekciója, ezért szükséges hozzá adatlapot igényelnetek (minden érintettnek). A radix képlet elemzés egyénre szabott részeit a konzultáció nem tartalmazza, mert az elemzéstípuson belüli témákra koncentrál, illetve az etika mások jelenlétében nem támogatja az egyéni kérdéseket (még akkor sem, ha a másik fél közeli hozzátartozód). Ezért, ha személyre szabott radix elemzést is szeretnél, azt a szinasztria vagy a komplex családi képletelemzés igénylése előtt célszerű kérned! (Ebben az esetben nem szükséges újra a születési idő korrekciójához szükséges adatlapot igényelned!) A választott elemzéstípus igénylését megteheted a KAPCSOLAT menüpont alatt!

 

Szinasztria: párkapcsolati elemzés, illetve két ember kapcsolatának részletes vizsgálata, amely lehet rokoni, mint például szülő – gyermek, munkahelyi, baráti kapcsolat és így tovább.

Ebben az esetben fontos a felek beleegyezése, hogy a kapcsolatot mindkét fél részéről vizsgálhatjuk. A korrekcióhoz szükséges adatlap kitöltésével ez megtörténik. A tanácsadás ideje alatt nélkülözhetetlen a felek (személyes vagy online) jelenléte. Amennyiben szülő – gyermek kapcsolatáról van szó, a 14. életévét betöltött gyermek beleegyezése és jelenléte szintén szükséges. A tanácsadás során feltérképezzük a kapcsolat erősségeit, esetleges problémáinak okait, majd tudatosítjuk azok megoldási lehetőségeit. 

A tanácsadás időtartama: 150 – 180 perc

Díja: 45.000 Ft

Amennyiben korábban már elkészítettem a radix képleteket, és azt követően szeretnétek szinasztriát kérni, úgy az elemzés ideje 90 perc, díja: 22.500 Ft

 

Komplex családi képletelemzés: Ebben az esetben 4 – 5 fő családi kapcsolódásait, esetleges terheit, problémáit vizsgálom (például 2 szülő és 2 – 3 gyermek). Teljes körű, átfogó elemzési módszert alkalmazva, a család összes tagjára, együttesen nézem meg a kapcsolódásokat. Minden képlet születési idejét korrigálom, (kivéve a kisgyermekekét, mert korukból adódóan nekik többnyire még nincs megtörtént életeseményük, ami a születési idő korrigálásához szükséges). Ezt az elemzés típust csak személyes találkozás keretében vállalom, mindkét szülő jelenlétével, a 14. életévét betöltött gyermekek beleegyezésével, illetve a 18. életévét betöltött „gyermek/gyermekek” személyes jelenlétével. 

Az elemzés időtartama maximum: 150 – 180 perc

Díja: 50.000 Ft

 

Bármely általam indított tréning résztvevői számára 10% kedvezményt biztosítok minden típusú elemzésre, a képzés időtartama alatt!