Szolgáltatások fesztiválokra, rendezvényekre

Egyéb szolgáltatások rendezvényekre, összejövetelekre, fesztiválokra, munkahelyi csapatépítő tréningekre:

 

Az alábbi rövidített tanácsadások kifejezetten fesztiválokra, rendezvényekre szólnak, a fesztivál, rendezvény jellegétől, témájától függően, akár összevontan is kérhetőek.

 

Ismerd meg saját sorsfeladatod:

Nagyobb rendezvényeken egyéni sorsfeladat ismertetést vállalok a rendezvény látogatói számára 15 – 20 perces beosztással, helyszínen történő feliratkozással.

 

Tarot kártya elemzés:

Nagyobb rendezvényeken, fesztiválokon a tarot kártya segítségével vállalok egyénenként életút ismertetést 15 – 20 perces beosztással, helyszínen történő feliratkozással.

 

Egészségmegőrzés: 

Nagyobb rendezvényeken, fesztiválokon vállalok a rendezvény látogatói számára egyénenként egészségmegőrzéssel kapcsolatos tanácsadást, 15 – 20 perces beosztással, helyszínen történő feliratkozással.

 

Életvezetés és karrierbeli tanácsadás: 

Életvezetéssel, hivatásbeli kérdésekkel összefüggő tanácsadás hasonló módon, 15 – 20 perces beosztással, helyszínen történő föliratkozással.

 

A fenti szolgáltatások összevonhatóak. Az ár egyéni megállapodás szerint.

 

További szolgáltatások:

 

Előadások megtartása:

Rendezvényeken, kisebb – nagyobb összejöveteleken előre egyeztetett és megbeszélt témában és időpontban előadások megtartását vállalom. Az előadások hossza megegyezés szerint (minimális hossz 60 perc – ennyi idő szükséges bármely témához, maximális hossz 240 perc szünetekkel)

Példaként néhány téma, amelyről az emberek szívesen hallgatnak előadásokat: önismeret, sorsfeladat, életfeladat, személyiségjegyek, születési jegyek értelmezése, szerelem, boldogság, család – párkapcsolat, szerelem – szexualitás, szimbólumok, miben tud segíteni az asztrológia, hivatás – hivatásválasztás, anyagiak, női és férfi lélek, női és férfi identitás napjainkban, a 3 szint (test – lélek – szellem) és ezek fontossága, spiritualitás napjainkban, miért fontos a tudatosodás és a tudatosság, kapcsolataink fontossága, gyermeknevelés, szülői mintáink, tehetséggondozás, pályaválasztás, óvoda-iskola-gimnázium-egyetem választás, mikor és milyen iskolákra született gyermekünk és hol tud igazán kiteljesedni, szerencse, függőségeink, elmagányosodás, egészségmegőrzés, egy – egy bolygó (választható) szerepe az életünkben, archetípusok, egó és önértékelés, és így tovább. A téma a fentiektől eltérhet, megegyezés szerint, amire igény van.

Ár egyéni megállapodás szerint.

 

Előadással összekötött könyvbemutató.

 

Beszélgetések egy adott témában:

Beszélgetős délutánok vagy esték megtartását vállalom egy – egy közösség számára, akár sorozat jelleggel, akár egy alkalommal. A beszélgetős délután annyiban tér el az előadásoktól, hogy a látogatókat bevonom kérdésekkel, esetleg feladatokkal, tesztekkel az adott témába (témától függően).

Az ár egyéni megállapodás szerint.

 

Csapatépítő tréningek rendezvényeken, baráti és munkahelyi összejöveteleken: 

Csapatépítő tréningeken vállalok önismereti-, személyiség- és közösségfejlesztéssel kapcsolatos foglalkozásokat, melyek során a csapat vagy közösség tagjai kellemes hangulatban, be vannak vonva a “munkába”.

Egyeztetés és ár egyéni megegyezés szerint.

 

Érdeklődésed, illetve egyéni kéréseid jelezd felém írásban az info (kukac) asztrocentrum (pont) hu email címen vagy a KAPCSOLAT menügombon keresztül! Várom leveled!