Újra itt a lehetőség! Szeretnél úgy rátekinteni az életedre, ahogyan eddig még nem?

Újra itt a lehetőség! Szeretnél úgy rátekinteni az életedre, ahogyan eddig még nem?

Jelenleg nem aktív ajánlat, amennyiben azonban a Tréning fölkeltette az érdeklődésed, írj az info(kukac)asztrocentrum.hu email címre! 

Ha a válaszod igen, vagy egyelőre mindössze kipróbálnád, akkor ennek lehetőségét örömmel és készségesen segítem. Olyan látásmódot tanítok meg neked, amit az élet bármely területén alkalmazhatsz. Érdekesen hangzik? Mindemellett teszem ezt úgy, ahogyan számodra a legkényelmesebb és legegyszerűbb. Nagyon izgalmas lesz, mert te irányítasz. 🙂

Amikor egy tréning elkezdéséről van szó, általában nem döntünk azonnal. Érthető, hiszen az ismeretlennek tűnő helyzetekkel óvatosabbak vagyunk. Amikor elgondolkodsz azon, hogy “most mégis jó lenne bele vágni”, azonnal ezernyi kérdés kezd kavarogni a fejedben:

Vajon tényleg jó lenne ez nekem?

Hasznát fogom én ennek venni? 

Mennyire köteleződöm el? 

Mi lesz, ha mégsem tetszik? 

Vajon nem lesz ez sok a család és a munka mellett?

Érteni fogom az anyagot? 

Mit fog szólni a családom? 

Marad majd rájuk elég időm?

Mi ez valójában? Nem egy elvont dolog? 

Valóban többet tudnék meg a saját életemről? És másokéról is?

Tényleg képes lennék sok-sok összefüggést megtanulni? Vagy ez mégsem erről szól?

Az igényed az asztrológia szimbólumrendszerén keresztül kapott látásmódra vélhetően már meg van, hiszen olvasod ezeket a sorokat. A megfogalmazódott kérdéseidet örömmel segítek megválaszolni, ha nem találsz rá lejjebb kielégítő válaszokat. 

Most jött el a te időd és lehetőséged a tanulásra, önfejlesztésre, mégpedig olyan módon, ahogyan az életedbe ez a leginkább beilleszthető. Ez a mód az asztrológia rendszerének online módon történő tanulása. Lepd meg magad az I. modullal, elköteleződés nélkül.

 

 

Mikor fogod tudni az anyagokat tanulni? Például: 

 • utazás közben
 • várakozás során
 • otthon, amikor a gyerekek már alszanak
 • az aktuális szabadság alatt
 • esős hétvégéken

és bármikor, amikor egy kis időt szakítasz rá.

 

Milyen feltételekkel kezdheted el a Tréninget?

Betöltött 18. életév (maximum életkori megkötés nincs), egészséges lelkület, számítógép, laptop vagy okos telefon, 1 email cím, internet.

Ráadásul szinte mindent te irányítasz, hiszen te határozod meg:

 • az igényelt modulok számát
 • a tanulási tempót

Addig tanulsz és fejlődsz, ameddig szeretnél, tehát az általad meghatározott modulszámig. Ha szeretnél szünetet tartani, és kihagysz 3 hónapot, azaz egy modult, később ott folytathatod, ahol éppen abbahagytad, nem kell az I. modultól újra kezdened. 

És ez még nem minden. 

Te határozhatod meg azt is, hogy szeretnéd-e tanulótársaidat megismerni, hozzájuk egy vagy több csoportba csatlakozni. 

 • lehetőséged van 2 db, más típusú, külső felhasználóktól teljesen elzárt tanuló csoporthoz csatlakozni online, így ha van kérdésed, gyakorolni szeretnél, vagy egyszerűen hasonló gondolkodású emberek társaságára vágysz, mindig lesz, aki szívesen segít vagy beszélget veled. A csoporttagok fejlődését különböző, izgalmas “feladatokkal” és sok érdekességgel segítem. 

Nem vagy társasági ember? Az sem gond. Tiszteletben tartjuk az igényeidet.

A gyakorlatok a tréningen nem kötelezők, mindössze ajánlottak, tehát személyiségednek, céljaidnak megfelelően ezt is te irányítod.

Könnyen végigolvasható és elsajátítható tudásanyagot nyújtok neked, melyeket az első modul idején hanganyagok és írott anyagok formájában kapsz meg hétvégenként. A további modulok esetén a leckéket videó anyagokkal is kibővítem. A leckéket a saját tempódban sajátíthatod el, ezért tevékeny életmódodhoz igazítva tudod ismereteidet folyamatosan bővíteni a gyermekek, családtagok, barátok és a munka mellett is. Sőt, minden modulban “négyszemközti”, online gyakorló konzultációkra is adok neked lehetőséget. Az időpontot előre megbeszéljük, így kérdéseiddel föl tudsz készülni. Azt az anyagrészt gyakorolhatod velem, amit szeretnél. Több módon igyekszem tartani veled a kapcsolatot, amennyiben igényled.

A Tréning során megtanulhatod, miként élheted meg úgy az életed, ahogyan az valóban boldogsággal tölt el. Megtudhatod, megismerheted az emberek cselekedeteinek valódi mozgatórugóit. Saját és mások személyiségének megismerése mellett olyan látásmódra tehetsz szert, amit az élet bármely területén előnnyel alkalmazhatsz, legyen szó emberi kapcsolataidról, a munkádról, vagy bármi másról.

 

Kattints és olvasd el a részleteket:

Még több információt szeretnék, kattintok érte

 

Adj lehetőséget önmagadnak és jelentkezz az I. modulra!

 

A Tréning I. moduljának kezdete: 2019. 03. 10.

A Tréning I. moduljának vége: 2019. 05. 26.

 

A Tréning I. modulja (3 hónap hosszúság) 30.000 Ft. 

Ha azonban 2019. 02. 04. – 2019. 02. 22. között jelentkezel, a Tréning díja 30.000 Ft helyett mindössze 23.000 Ft.

Végső jelentkezési határidő: 2019. 03. 05. (30.000 Ft árral)

 

Olvass bele egy anyagrészbe itt!

Olvass bele egy újabb anyagrészbe itt!

 

A Tréning résztvevőinek véleményei

                                                                                                                                                                    

 

Jelentkezem

 

Az I. modul 3 hónapon át küldött hanganyagokat, írásos anyagokat, és közös gyakorlásokra kínált lehetőségeket nyújt neked. 

Az online lehetőségek révén Tréning hallgató az ország bármely pontjáról lehetsz.

 

JELENTKEZEM A TRÉNINGRE

 

Szeretettel várom jelentkezésed! 🙂

 

Megosztom a cikket a Facebook-on

“Újra itt a lehetőség! Szeretnél úgy rátekinteni az életedre, ahogyan eddig még nem?” bejegyzéshez 7 hozzászólás

 1. Mióta az eszemet tudom, kerestem az élet törvényszerűségeit. Még gyerekként, apámtól tanultam meg ösztönösen azt a látásmódot, hogy ne elégedjünk meg a látszattal, ne gondoljuk azt, amit a társadalom le akar tolni a torkunkon. Tudta, hogy van valami rendszerelvűség abban, ahogyan a sorsunk alakul. Ő sajnos nem találta meg azt az utat és azt az eszközt, amit viszont én igen. Az asztrológia elvei egy olyan fontos kulcsot adnak a kezünkbe, amit vétek a fejlődés útját járó embernek elutasítani. Erre olyan tanítót kaptam, aki ezt végtelen szeretettel és szakmai alázattal tudja számomra biztosítani. Szívből ajánlom mindenkinek a Tréninget.

 2. De jó. Újra indul a Tréning! Remélem,olvassa ezt az üzenetet az is,akinek már százszor szóltam hogy kezdje el. :)Én egy érzelmi megrázkódtatást követően kezdtem el megismerkedni az asztrologiával. Válás,érzelmi válság, stb.És nem bántam meg mert kihúzott belőle és megtaláltam a reményt. van értelme az életnek.Az anyagok elsőre lehet nehezebbnek tünnek,de többször újra olvasva minden érthető. Beáta sokat segít. Szóval hajrá mindenkinek,leginkább neked, Suzi.

 3. Már régebben is foglakoztatott az a gondolat, hogy belevágok az asztrológia világába, de mindig csak halogattam a dolgot, mert a bejárást nem nagyon tudtam volna megoldani. Amikor meghallottam , hogy online formában is van lehetőség tanulni, nagyon megörültem és gondolkodás nélkül jelentkeztem a tanfolyamra. Az elején kicsit megijedtem, hogy hogy fogom így megtanulni, képes leszek e rá, de az az igazság hogy ezek a félelmek teljesen eloszlottak. A tananyag , amit Beáta összeállít a tanulóknak, nagyon jól értelmezhető és könnyen tanulható, mindemellett Beáta is sokat segít!! Én mindenkinek csak ajánlani tudom, mert rengeteg érdekes dolgot tanulhatunk belőle és belecsöppenünk egy másfajta szemléletű világba, amit szerintem mindenkinek meg kellene ismernie! Válaszokat kaphat élete történéseire, a miért kérdéseire. Iránymutatást találhat megoldatlan dolgaira és reménytelennek hitt kapcsolataira….. Én nem bántam meg hogy belefogtam és csak ajánlani tudom mindenkinek , hogy ismerkedjen meg az asztrológiával!! 🙂

 4. Én a legelső online tréning csoport tagjaként szeretném mindenkinek szívből ajánlani az asztrológia tanulás ezen formáját. Hiszen rendkívül nagy segítség és kincs ez a tudás, melyet a tréning során kapunk. Nem csak azoknak hasznos, akik majd a későbbiekben ezzel szeretnének foglalkozni, hanem azoknak is akik a mindennapi életben szeretnének boldogulni, segíteni önmagukon és szeretteiken. Mivel az asztrológia ezerarcú tudomány, így mindenki megtalálhatja benne és elsajátíthatja azokat az ismereteket, melyekre leginkább szüksége van. Hiszen számos területen alkalmazható. Személy szerint én a munkám során is be szeretném iktatni az itt megtanultakat, hogy minél hatékonyabban és eredményesebben gyógyíthassak. A tréning ideje alatt, ahogy az előttem szólók is írták, Tanítónk által minden segítség adott, illetve a csoporton belül is mindenki rendkívül segítőkész, így kérdéseinkkel és válaszainkkal tudjuk segíteni egymást a fejlődésben. A másik fontos előnye, hogy mivel online módon működik az oktatás, saját időbeosztásunkhoz mérten bárhol, bármikor beiktathatjuk az adott anyagrész megtanulását. Ez csak néhány előny azok közül, melyeket ez a tréning illetve maga az asztrológia nyújthat, de bátran ösztönzök mindenkit, hogy merjen belevágni, mert érdemes!

 5. …..ugye érzed, hogy véletlenek nincsenek. Vélhetően újra és újra találkozol az asztrológiával. Csak most a Sors nem egy egyszeri iránymutatást kínál fel az élethez egy asztrológuson keresztül, hanem ajtót nyit Neked egy komplex tudásra. Arra a tudásra, mely megmutatja az élet összefüggéseit, más megvilágításba helyezi a problémákat, megmutatja a boldogságra törekvés útját… Minden embernél, aki élt valaha a Földön, aki a mában embertársunk, és aki közénk fog születni. Olyan szimbólumrendszer, mely kulcsot ad ahhoz, hogy olvass a történésekben, az emberek életében…. amivel jobbá teheted az életedet és a világot.
  A tréning kiváló keret a tudás megszerzésére, kellően rugalmas és operatív. Annyit veszel ki belőle, amennyit szeretnél, amennyi kapacitásod van… vagy amennyi a “küldetésed”.

Szólj hozzá!

“Lelki egészség világnapja”

A promóciós időszak lejárt, viszont hamarosan egy újabb lehetőség kínálkozik! Kísérd figyelemmel a weboldalt.   Október 10. a lelki egészség világnapja   A lelki egészség világnapjáról 1992 óta emlékeznek meg minden év október 10-én.   Az egész életünk lélek központú, átélés centrikus. Egyszerűen minden történés, esemény, döntés kihat a lelki világunkra. Amikor valamit fájdalmasnak élünk ... Olvass tovább“Lelki egészség világnapja”

Close