Radix (születési képlet)

Radix (születési képlet) elemzése születési idő korrekcióval és 3 db szolár év (születésnaptól – születésnapig tartó időszakok) feltérképezése:

A Radix képletelemzés komplex módon, minden fontos életterületet átölelő tanácsadást takar. Az elemzési formák „gyökere”, ezért elkészítéséhez nélkülözhetetlen a születési idő percre és másodpercre történő korrigálása, amely nélkül a tanácsadás nem lehet teljes értékű. A korrekció lényege, hogy a már megtörtént életesemények időpontjai alapján keresem meg a pontos születési időt. Amennyiben meg tudsz adni egy időintervallumot, azaz rendelkezel egy fölírt születési idővel, fölgyorsíthatod a korrekciós számítás folyamatát. Ha ezt nem tudod, érdemes informálódnod. Például megkérdezheted édesanyádat, kórházból tudakozódhatsz, családi iratokban is utána nézhetsz. A korrekciós számítás egy adatlap kitöltésével indul, melyet email-en küldök részedre. 

A Radix elemzés során általában a következőkről beszélgetünk, az általad fontosnak tartott életterületeket részletesen kiemelve, de a többit sem nélkülözve:

1.) a személyiség teljes körű feltérképezése, adottságok, tehetség tudatosítása

 2.) az egyéni életfeladatod és sorsfeladatod tudatosítása, és a megéléséhez nélkülözhetetlen utak feltárása

 3.) az összes életterületre kiterjedő beszélgetés, mint például:

– emberi kapcsolatok, ezen belül családi kapcsolatok, mint például párkapcsolat, gyermek/gyermekek, szülők, hozott szülői minták, baráti, munkahelyi kapcsolatok és így tovább

– otthonnal, házzal kapcsolatos kérdések

– szerelem, szexualitás

– tanulmányok

– az ego és annak esetleges csapdahelyzetei

– utazások

– egészség

– anyagiak

– esetleges betegségek lelki háttere, azok lehetséges megoldásai

– célokkal kapcsolatos kérdések

– aggodalmak, félelmek

 4.) a boldogság felé vezető lehetőségek közös megbeszélése

 5.) az elkövetkezendő három éves időszakot megvizsgálva, a lehetséges sorshelyzetek (nem konkrét életesemények) feltérképezése, de nem részletekben történő elemzése.

A radix elemzés időtartama: 90 perc

A születési óra, perc ismeretében (kórházi adat, szülők által fölírt adat) az elemzés díja: 22.500 Ft

A születési óra, perc ismerete nélkül, mindössze napszak ismeretében (hajnal, reggel, nappal, este, éjjel) az elemzés díja: 24.000 Ft

A születési óra, perc ismerete nélkül, mindössze a születés napjának ismeretében (24 órán belüli születési idő): 28.000 Ft

A radix elemzés megrendelésével tulajdonképpen 5 db szolgáltatást kapsz egyben, hiszen a születési idő korrekciót, a születési képlet elemzését, illetve a 3 db szolár képlet értelmezését sok esetben külön – külön szolgáltatásként tüntetik föl, külön díjazásokkal. 

A Tréning résztvevői számára 10% kedvezményt biztosítok minden típusú elemzésre, annak időtartama alatt!