Radix elemzést kiegészítő elemzések

Radix elemzést kiegészítő elemzések:

A következő elemzés típusokat akkor tudod igényelni, ha korábban már jártál nálam, és radix elemzést vagy születési idő korrekciót kértél! 

 

Szolár képlet elemzése: 1 év (születésnaptól születésnapig tartó időszak) teljes körű, részletes megbeszélése a lehetséges sorshelyzetek és a radix képlet tükrében. 

Az elemzés időtartama maximum: 90 perc.

Díja: 22.500 Ft

 

Időpontok fölállítása: Fontos és tervezett időpontokra való segítségnyújtás, mint például vállalkozás indítása, nagyobb utazás, házvásárlás, autóvásárlás, esküvő tervezésének időpontja. (Születéssel és halállal kapcsolatos időpontok kiszámításával nem foglalkozom.) Ezek feltérképezése és az események kapcsán felvetődött kérdések részletes megbeszélése zajlik a konzultáción. (Email-en történő jelentkezésed alkalmával kérlek, írd le kérdéseidet, hogy el tudjam készíteni a hozzá kapcsolódó segédképleteket.)

Az időpontok fölállításának és elemzésének ideje maximum: 90 perc

Díja: 22.500 Ft

 

Fontos kérdések megválaszolása egy – egy témakörben: amelyekre a radix elemzés keretében nem volt lehetőséged vagy később fölmerülő, számodra fontos témakörhöz kapcsolódnak a kérdéseid.

Az elemzés minimum és maximum időtartama: 30 vagy 60 vagy 90 perc. (Kérdések számától és bonyolultságától függően)

Díja: 7.500 vagy 15.000 vagy 22.500 Ft

Bármely általam indított képzés résztvevői számára 10% kedvezményt biztosítok minden típusú elemzésre, a képzés időtartama alatt!