Mi a Te szerencseszámod? 2. rész

Mi a Te szerencseszámod? 2. rész

2. rész

Előző cikkemben az 1-től 5-ig terjedő számokat és azok szimbólumait ismerhetted meg. Ha nem olvastad a cikk első részét, kattints ide!

Íme, a folytatás:

A 6-os a Vénusz száma:

Nőies szimbólum, ennek megfelelően az érzéseket, szerelmet, szépséget, illetve a fizikai létben megélt örömöket és vágyakat szimbolizálja. Isten 6 nap alatt teremtette meg a világot, majd a 7. napon megpihent. Ezért a 6-os a fizikai test és a földi örömök jelképe. Az élvezetes étkezés, a szexualitás és az anyagiak fölötti hatalom az, amelyekkel az ember vágyai a leginkább fölkelthetőek. Ezt a 3 db 6-os is szimbolizálja, ami az ördög jelképeként vált ismertté. Jelzi, hogy a fenevad a vágyainkon keresztül tud irányítani minket. Ha a fizikai örömök megélésében folyamatos kielégületlenséget érzünk, az a társadalomnak kedvez a leginkább. Ha mindig többet, jobbat akarunk megélni, átélni, mert elhitetik velünk, hogy mindig mindent viszonyítanunk kell, akkor könnyen irányíthatóvá válunk. Ezért érdemes figyelnünk arra, hogy ne a társadalom nyomására éljük az életünket, találjuk meg benne az összhangot és a saját kereteinket fizikai, lelki és szellemi értelemben is. A 6-os számot kedvelő emberek szeretik a szép és finom dolgokat, élvezik az életet, szeretnek örömöt adni és kapni is. Stabil szimbólum, csakúgy, mint az anyaföld. Ahol ez a szám az életedben megjelenik, ott a stabilitás, nyugalom és az élet élvezete fontossá válik.

A 7-es és a 8-as a Szaturnusz száma:

A 7-es a Bak jegy uralkodójaként lesz a Szaturnusz száma. A 7-es képviseli a karmát (sorsfeladatot). Ezért a határok, keretek, célok, megpróbáltatások lehetnek jelen benne, hisz a feladat mindenkinek nehéz, ugyanakkor, ha önmagunktól is fölvállaljuk, nem érezzük korlátozó hatásait, sokkal inkább az ajándékait. A 7-es szám a szentháromság tökéletességét szimbolizálja, ezért mágikus számnak tartják. Jelképezi, hogy a feladatunkat meg lehet pozitívan élni, sőt, általa a tökéletesség és boldogság megélése felé teszünk lépéseket. Ezért ha a 7-es szám jön szembe veled, az a karmád megéléséhez nyújt segítséget. A vele való találkozás olykor lehet, hogy olyan, mint egy vizsga, hiszen mindig tanít valamire és szembesít. Például, ha egy esemény 7-én történik, abból mindig hozunk magunkkal valami fontosat, olyat, amely hat ránk. Régen halogatott feladatainkat ennek a számnak az erejével megoldhatjuk, teherként jelen lévő dolgainkat átértékelhetjük, letehetjük. Olyan helyeken alkalmas szám, ahol céltudatosnak, keménynek érdemes lennünk, de nem feltétlenül zárkózottnak és makacsnak. Gyakran azoknak az embereknek lesz a kedvenc száma, akik határozottak, céltudatosak, olykor kemények, kitartóak, nehezen engednek el. Azokban az élethelyzetekben segít, ahol feszült figyelemre, koncentrációra és feladatok megoldására van szükség.

A 8-as szám

a Vízöntő uralma alatt, a 7-essel ellentétben nem a határok, keretek, hanem sokkal inkább a határtalanság és kereteken kívüliség jelölője. Minden olyan élethelyzet, melyben megjelenik, hordozni fogja a szabadságot, függetlenséget, másságot. Akár feje tetejére is állhat a világ. A 8-as számhoz való kötődés a lázadást is megjelenítheti valami ellen, ugyanakkor az újítás, változtatás, szabaddá válás és a függetlenség szeretetének szimbóluma is. Ezért azoké ez a szám, akik szívesen újítanak, változtatnak, különleges, mások számára érdekes céljaik vannak. Ha meg szeretnéd mutatni magad a világban, hogy fontos számodra a szabadság és úgy gondolod, hogy a változások előre visznek, akkor érdemes a szám erejét erre fölhasználnod.
Érdemes azonban az életünkbe önmagunk által megválasztott kereteket fölállítani, és azokat be is tartani, hogy ne érezzünk örök kielégületlenséget!

A 9-es a Mars száma:

Férfias energiát képvisel. Ebben a számban őserő és életenergia „lakozik”, mely minden emberben születése óta jelen van. A küzdelem, akarat, harc, hatalom, irányítás száma. Akinek ez fontos, abban meg fog jelenni az általa képviselt erőteljes energia. Tudatosítanunk azonban érdemes, hogy az erőnket, küzdő szellemünket valamiért kaptuk. Mindenki máshol és máshogyan tudja energiáit felhasználni, hasznosítani. Hiszem azt, hogyha azt másokért alkalmazzuk, akkor válik a leginkább hasznosíthatóvá. Akinél ez a szám gyakran megjelenik, annál megvan a siker és a célok eléréséhez megfelelő erő. Szenvedéllyel fog bele mindenbe, és rendre feláll, ha elbukik. Egyenes és nyitott személyiség, nem támad hátba másokat. Ha Te választod meg e szám használatát, akkor ott, amely területen alkalmazod, energikus és harcias tudsz lenni. Ha a házszámod 9-es, akkor nem a csend és a tettek nélküliség uralkodik az otthonban, hiszen az ego fölerősödésével a küzdő szellem is erőteljesebbé válik illetve a tenni akarás is fokozódik.

Fölmerülhet a kérdés, hogy a 0 mit képviselhet? A 0 a „Sors (Isten) karmesteri pálcája”. Önmagában hordoz mindent. A születést, a halált, a kezdetet, a véget. Ez a szám a fizikai életben nem irányítható, ezért azt megélni, a többi szám által vagyunk képesek.

Fontos azt újfent megemlíteni, hogy a számokat nem adjuk össze, nem egyszerűsítjük, hisz mind fontos szimbólummal bír. A számmisztikában 1+5, 2+4, 3+3 eredménye mind 6 lesz. A végeredmény lehet, hogy ugyanaz, viszont teljesen másmilyen elvek kapcsolódnak össze, ezért nem hordozhat egyforma minőséget és szimbólumot. Még ha ugyanoda is kell eljutnia 3 embernek, a hozzá vezető út mindenkinél másmilyen. A számok adta szimbólumokra, ha pontosan rálátsz, a segítségükkel nem csak a végeredmény, hanem maga az út is tökéletesen láthatóvá válik.
Mindenki megmutatja valahogyan azokat a szimbólumokat, amelyek jelen vannak benne, akár a számokkal is. Ha az élethelyzeted változik, ehhez változnak a hozzád köthető számok is, amiket rögtön értelmezhetsz azon a területen, ahol megjelennek. Például, vásárolsz egy lakást, melynek lesz egy házszáma, akkor az otthon, család területén jelenik meg az a szimbólum, amely a házszám által megmutatja magát neked. Például 2-es számnál: fontos lesz a gondoskodás. Hogy kiről és hogyan lehet gondoskodni, az minden embernél más, de ha a házszámod a 2-es, ott meg fog jelenni a családon, otthonon belül. Megjelenhet például úgy, hogy gyermeket vállalsz, de akár úgy is, hogy magánóvodát működtetsz otthon vagy úgy is, hogy a szüleiddel együtt élsz és róluk gondoskodsz. Ha a házszámod 19-es, akkor fontos lesz a családban az önérvényesítés, a siker. Ha a házasságod dátumát vizsgálod, akkor azt egyben a párkapcsolatodra vizsgálod. Ha 13-án volt az esküvőtök, és Te nőként vagy benne a házasságban, ott az alárendelt szerepekben teljesedhet ki ez a kapcsolat, hiszen az 1-es a Nap elvét, míg a 3-as a Jupiter (Neptunusz) elvét hordozza. A Nap jelképezi a férfit, hiszen férfias szimbólum, a 3-as pedig az áldozatvállalást. Ameddig kész vagy áldozatokat vállalni vagy lemondani dolgokról a férjed javára, addig működőképes lesz a kapcsolatotok. De ha te szeretnéd átélni a vezető szerepet a házasságodban, arról le fog mondatni a párod. Ha a férfi oldaláról vizsgáljuk: amíg ő vállalja a felelősséget, és ezen keresztül áldozatokat hoz, addig működik a kapcsolat. Ha ez megbillen, keresni kell az 1-es és a 3-as számok megélésére más lehetőséget, hogy tovább működhessen a kapcsolat.
Ha megismered és használod a számok adta lehetőségeket, az életedben megnyilvánuló helyzeteket és összefüggéseket is könnyebben megértheted.

Szeretnél még több információt kapni ehhez hasonló témában? Add meg email címed itt és értesítelek, ha friss bejegyzés kerül az oldalra, hogy ne maradj le az ilyen és ehhez hasonló tartalmakról!

Ha tetszett a cikk, találsz még olvasnivalót itt:

 

Szólj hozzá!

Neked mi a szerencseszámod?

1. rész Bizonyára neked is van kedvenc számod! Sőt, vélhetően olyan helyzetbe is kerültél már, amikor egy számra felfigyeltél, mert rendszeresen előbukkant az életedben. Véletlen lenne? Érdemes elgondolkodni azon, ha valamivel újra és újra találkozunk, mit szeretne megmutatni nekünk. A számok is, csakúgy, mint minden más, sokkal többet mutatnak meg, ha figyelmünket összpontosítjuk, és ha ... Olvass továbbNeked mi a szerencseszámod?

Close