Földtől az Ég felé – Megrendelés

Balogh Beáta: Földtől az Ég felé (A tudatosodás 12 lépcsője)

Szívesen olvasnál vagy ajándékoznál egy igazán hasznos könyvet?

Jó helyen jársz.

Szívből ajánlom a Földtől az Ég felé című könyvemet.

Miről szól a könyv?

Az életről, sorsról, az emberi kapcsolatok összefüggéseiről és a hétköznapokban fölmerülő problémák megoldásairól. 

A könyvvel az élet törvényszerűségeinek fölismerésére nyitott, gondolkodó embertársaimnak szeretnék segítséget nyújtani. Mindannyian különbözőek vagyunk. Egyéni adottságokkal és személyes sorsfeladattal rendelkezünk, de életünkben azonos alapelvek is jelen vannak, melyeknek pontos ismerete nélkülözhetetlen létünk tudatos feltérképezéséhez, irányításához és döntéseink megalapozásához. A sorsunkat segítő doktrínák olyan „lépcsőfokokat” kínálnak föl, melyeken fölfelé haladva mindenki megtalálhatja saját helyét és boldogságát csodás világunkban. A lépegetés egyéni feladatunk, de nem vagyunk egyedül. A könyv segítségével megtalálhatod azokat a kapaszkodókat, melyekre támaszkodhatsz, ha esetleg meginognál.  

Sok szeretettel ajánlom!

Szeretnél beleolvasni?

Olvass bele a könyvbe itt!

 

Még több könyvrészletet szeretnél olvasni?

Megteheted itt!

 

Rendeld meg most személyes példányodat!

A könyvet dedikálással is kérheted, hogy igazán személyre szóló legyen. 

A könyv ára 3.990 Ft

A könyvet postázással vagy személyes átvétellel kérheted.

Postázással: A könyv akkor kerül postázásra, ha a könyv ára (3.990 Ft) és a 990 Ft-os postakötség (együttesen 4.980 Ft) megérkezik a bankszámla-számra. A banki adatokat a megrendelést követő visszaigazoló email-ben találod.

Személyes átvétel: Személyes átvételre Csongrádon és Szerencsen van lehetőség előre egyeztetett időpontban. Ebben az esetben nem szükséges a könyv árát elutalnod, mert a helyszínen készpénzben fizethetsz, de megrendelésedet a felületen keresztül célszerű leadnod, hogy föl tudjam venni veled a kapcsolatot. A postázási címet ebben az esetben nem, de minden más adatot szükséges feltüntetned.

Megrendelést követően azonnal kapsz egy emailt, melyben megtalálod az átutalás részleteit illetve személyes átvétel esetén a pontos helyszíneket, továbbá minden fontos információt. Kérlek olyan email címet adj meg, melyet valóban használsz. Ha 24 órán belül nem kapsz visszaigazolást, kérlek jelezd az info kukac asztrocentrum pont hu email címen.

(Amennyiben jelenleg külföldön tartózkodsz, és szeretnél könyvet vásárolni, kérlek írj közvetlenül levelet az info kukac asztrocentrum pont hu email címre.)

 

Kellemes és hasznos olvasást kívánok! 

 

Az alábbi űrlapon add le kérlek a megrendelésed: 

 

Elfogadom az ÁSZF-et és az Adatvédelmi Tájékoztatót