Hold napja

Hold napja

A nagyszámú érdeklődésre tekintettel ASZTRO – TAROT (“Hold napja” csomag) 2019. 07. 25-én csütörtökön is!

Az asztrológiai elveket a tarot kártya szimbólumaival együtt hívjuk segítségül ezen a napon.

Az asztro – tarot kirakást a Hold világnapja alkalmából eredetileg egy napra terveztem (07.20.), amelyre viszont meglepően gyorsan elfogytak a szabad helyek. Mivel igény mutatkozott újabb nap kijelölésére, ezért néhány nappal 07. 20 előtt is lehetőséget adtam az elemzésekre (07. 15.). Az időpontok erre a napra is elfogytak. (A 07. 15. remekül sikerült, a kérdezők együttműködők és elégedettek voltak.) Időközben ismét többen jelezték, hogy a napokban hallottak a csomagról, ezért szívesen fogadnának egy következő napot is lehetőségként, hogy igénybe vehessék a “Hold napja” tarot elemzést. Ennek eredményeként 07. 25-én is folytatjuk az asztro – tarot elemzéseket. Várom jelentkezésed! Kérlek, mielőbb foglald le az időpontod és jelezd barátaidnak, családtagjaidnak is a lehetőséget, mert 07-25-én kevesebb időpont áll rendelkezésre!

Az elemzésen többek között a következő kirakást is megismerheted:

1. kártya: Közelmúltbéli önmagad jelképezi

2. kártya: Jelenlegi személyiségedet mutatja

3. kártya: Közeljövőbeni ömagad szimbolizálja

+ 3 magyarázó kártya a közeljövőbeni önmagadnak mire célszerű pontosan a figyelme középpontját helyeznie.

+1 kártya: alaptalan félelmeidet szimbolizálja.

A kirakási módok 3-6 hónapos időintervallumot ölelnek föl, tehát amikor például a múltról beszélünk, az valóban a közelmúltat jelképezi (és nem évekkel ezelőtti állapotot).

A tarot egyszerűen, érthetően és őszintén segít rátalálnod a válaszokra illetve a kedvező utakra, lehetőségekre.

Abban az esetben is segítségedre lesz, ha visszatérő vendégemként rendszeresen kérsz szolár elemzéseket, hiszen az asztro – tarot segítségével más módon közelítheted meg a jelenlegi időszakot. Még konkrét kérdéseket sem szükséges föltenned, mert ezen a napon olyan kirakásokat használok, amelyek rólad szólnak, ekként nem szükséges kérdezned sem. Persze ha szeretnél, azt is megteheted.

Válassz egy időpontot, illetve kérlek, görgess lejjebb a részletekért és a jelentkezési lapért! A választott beszélgetés 25 perces.

 • 08.00 – 08.25: foglalt
 • 08.30 – 08.55: foglalt
 • 09.00 – 09.25: foglalt
 • 09.30 – 09.55: foglalt
 • 10.00 – 10.25: foglalt
 • 10.30 – 10.55: foglalt
 • 11.00 – 11.25: foglalt
 • 11.30 – 11.55: foglalt
 • 12.00 – 12.25: foglalt
 • 12.30 – 12.55: foglalt
 • ebédidő
 • 13.30 – 13.55: foglalt
 • 14.00 – 14.25: foglalt
 • 14.30 – 14.55: foglalt
 • 15.00 – 15.25: foglalt
 • 15.30 – 15.55: foglalt
 • 16.00 – 16.25: foglalt
 • 16.30 – 16.55: foglalt
 • 17.00 – 17.25: foglalt
 • 17.30 – 17.55: foglalt

 

2019. július 20-án, a Hold világnapján és 2019. 07. 25-én egyedülálló lehetőséget kínálok Neked

 

A Tarot kártya mindig nagyon népszerű és közkedvelt a tanácsadói hivatásomban. Vélhetően ez annak is köszönhető, hogy szigorú feltételek között, az asztrológiai alapelvek szerint használom a tarot kártyát (meghatározott módon, napokon és időszakokban), a vendégeim pedig már nagyon várják ezeket az alkalmakat. Kizárólag azokon a neves napokon tárom föl a tarot kártya szimbolikus rendszerét, amikor azt az asztrológiai szabályok megengedik. Ilyen jeles nap a július 20 és a július 25. is (szombat és csütörtök). Mindemellett a Tarot kártya szimbolikáját az asztrológiai jelképrendszerrel együtt alkalmazom, ezért még inkább releváns válaszokat kap a vendég.

 

Fölkínálok neked egy lehetőséget arra, hogy a tarot kártya üzenetén keresztül, illetve a születésnapod (születési hely, év, hó, nap, és megközelítően pontos óra, perc) ismeretében olyan útmutatásokat, kapaszkodókat kapj, amely a közeljövőben rendkívül nagy segítséged ad.

 

Neked mindössze az a dolgod, hogy bízd a kártyára és az asztrológiai tapasztalataimra magad és engedd, hogy közvetítőként segíthessek neked.

Válassz egy számodra alkalmas időpontot lejjebb a felsoroltak közül, válassz egy  online (videó hívásos) kapcsolattartási lehetőséget a viber, skype vagy messenger lehetőségekből, rendeld meg a “Hold napja” csomagot, majd a meghatározott időben hívj a választott vonalon.

A videós kapcsolatra azért van szükség, hogy irányítani tudd a kezem a tarot kártya kirakásánál.

Részedről semmilyen ismeretre vagy előképzettségre nincs szükség. Az én kártyámmal dolgozunk, neked mindössze irányítanod szükséges a kezem. Mindent elmagyarázok. Emellett, a születésed körülbelüli idejére is szükségem lesz ahhoz, hogy megvizsgálhassam, hogy aznap, amikor születtél, milyen jegyben és milyen dekádban járt a Hold, illetve milyen kapcsolódásai vannak. Amennyiben nem tudod születésed körülbelüli óráját és percét, vagy nem szeretnéd ezt a fajta kiegészítést, úgy e lehetőség helyett egy újabb, más alapokra helyezett tarot kártya kirakást készítek neked.

 

A Hold napja csomag tartalma:

1 – 3 db tarot kártya kirakás (attól függően, van-e kérdés és arra milyen típusú kirakásokat tudok ajánlani)

1 db hasznos tanácsadás az életedben megjelenő Hold szimbólumairól vagy egy újabb kirakás.

Foglald le 2019. 07. 25-re a saját időpontodat! 
Görgess lejjebb a jelentkezési lapért!

Amennyiben családtagjaidnak is szeretnél időpontot foglalni, töltsétek ki újra a számukra is a jelentkezési lapot.

A Hold vezető szimbólumai: anyaság, párkapcsolatban betöltött női szerep, termékenység, lelkiség, érzelmek, tehetség, ösztön, tudatalatti, befogadás, stb., ezeket kiemelten kezelhetjük, de természetesen más témákban is kérdezhetsz.

07.20-ra már nincs foglalási lehetőség, az időpontok elfogytak, kizárólag 07. 25-re tudsz foglalni

Foglalásod a lehető leghamarabb rögzítésre kerül, majd a fizetést követően aktívvá is válik. Ahhoz, hogy biztosítsd a helyed, cselekedj mielőbb.

A foglalások aktuális állapotát folyamatosan frissítem, ezért azt időről – időre ellenőrizheted az oldalon.

 

A Hold napja csomag ára mindössze 4.400 Ft.

 

A csomag megrendelését követően kapsz egy válasz emailt, amelyben minden fontos információt megtalálsz (pl. a fizetéssel kapcsolatban is).

Szeretettel várom jelentkezésed!

 

A megrendelést követően kérlek nyisd meg a postaládád, mert az azonnali válaszlevélben további fontos információkat találsz, melyek ismerete nélkül nem tudod a szolgáltatást igénybe venni! Az átutaláshoz szükséges számlaszámot is abban találod. Ha nem kaptál válaszlevelet, kérlek írj az info(kukac)asztrocentrum.hu email címre.

Elfogadom az ÁSZF-et és az Adatvédelmi Nyilatkozatot

Az űrlap kitöltésével és elküldésével megrendelem a "Hold napja" szolgáltatást. A szolgáltatás megrendelésével elfogadom, hogy mindez adatok megadásával és fizetési kötelezettséggel jár, melynek részleteit a válaszlevélben találom!

 

Megosztom a cikket a Facebook-on

Mágus: a bennünk élő Isten képe

A Tarot kártya csakúgy, mint az asztrológia, egy szimbolikus jelképrendszert követ, ezzel segítheti életünket. Az I. sorszámú lap a nagy arkánumban a Mágus, amely a legerőteljesebb kártyák közé sorolható. Ahol sorsunkban és életünkben a Mágus szimbóluma megjelenik, ott fény, ragyogás, mágikus erő illetve a tudás és a bölcsesség megszerzésének igénye jelenik meg. Az adott területen ... Olvass továbbMágus: a bennünk élő Isten képe

Close