Fokhagymát fejfájásra

Fokhagymát fejfájásra

Tudod-e, hogy a fokhagyma rendkívül hatásos fejfájás ellen? Ha nem szeretnél azonnal gyógyszerhez nyúlni, próbáld ki. Szorító, szúró, lüktető fájdalomra tökéletes az alábbi, pár percig tartó kezelés.

Végy egy nagyobb vagy két kisebb egészséges (lehetőleg magyar termesztésű) fokhagymagerezdet. Villával zúzd szét olyan módon, hogy nagyobb darabkák maradjanak. Feküdj kényelmesen a hátadra, majd a hagymazúzalékot oszlasd el a két orrlyukba, természetesen vigyázva, hogy ne kerüljön túlságosan mélyre. Zárd össze a szád, és kezdj el lélegezni mélyeket az orrodon át. Addig tedd ezt, amíg el nem kezdesz erősen könnyezni a fokhagyma illóolajától. A fejfájás addigra alább hagy és megszűnik, mire kifújod az orrodból a zúzalékot.

A fokhagyma szimbóluma Skorpió Mars, és az orrunk is ebbe a szimbólum csoportba tartozik. Hasonlót a hasonlóval elvet alkalmazva rendkívül eredményesek lehetünk, így nem szükséges azonnal a fájdalomcsillapítót alkalmazni.

 

Megosztom a cikket a Facebook-on

A Te otthonodban ki ül a fotelben?

Tudod-e, hogy a lakás vagy ház helyiségeinek elrendezése árulkodik a család aktuális élethelyzeteiről és a családtagok egymás felé betöltött szerepeiről? Ebben a posztban két helyiségbe „nézünk be”, amely a nappali és az étkező.   A nappali, mint a család teremtésének, sikerének, egységének megjelenítője: A lakás nappalija, vagy a nappaliként funkcionáló része (kis lakásoknál az egyik ... Olvass továbbA Te otthonodban ki ül a fotelben?

Close