Egyéb tanácsadási formák

Bemondott adat alapján végzett tanácsadás

Két esetben vállalok ilyen jellegű elemzést, melyek a következők:

Újszülött gyermek személyiség elemzése és gyermekkorának vizsgálata: Ebben az esetben a szülők által megadott születési idő alapján készítem el a gyermek radix (születési) képletét, mert az újszülöttnek általában még nincsenek megtörtént életeseményei, amely alapján korrigálni lehetne a születés percét és másodpercét. Az elemzés során elsősorban a kisgyermek adottságait, tehetségét, a későbbi sorsfeladata megéléséhez nyújtott szülői mintákat és a gyermekkorra jellemző aspektusokat térképezzük föl. Az anya – gyermek kapcsolat mozgatórugóit, esetleges csapdahelyzeteit szintén megbeszéljük. A 0 – 7 éves korszakban minden kisgyermek az édesanyjához van „kötve”, ami azt jelenti, hogy az anya minden rezdülését és megéléseit tükrözni fogja. Az ösztönös szülői minták „felvétele” ebben az időszakban zajlik, ezért fontos lesz, hogy ebben a ciklusban az anya, illetve az anyán keresztül az apa mit tudnak adni és megmutatni gyermekük számára. Ennél az elemzési formánál az anya születési képletét is szükséges elkészíteni, ezért az ő születési idejének (óra, perc, másodperc) korrekciójára szükség lesz. Ezt az ár tartalmazza. Az ehhez szükséges adatlapot igényelheted a KAPCSOLAT menüpont alatt. A levélben kérlek írd meg a választott elemzéstípust! 

Az elemzés időtartama maximum: 90 perc

Díja: 22.500 Ft

 

Születési idő korrekció sorsfeladat ismertetéssel: Ha a születési időd (óra, perc, másodperc) korrigálását szeretnéd kérni elemzés nélkül, a személyes sorsfeladat ismertetésével. Az ehhez szükséges adatlapot igényelheted a KAPCSOLAT menüpont alatt. A levélben kérlek írd meg a választott elemzéstípust! 

A sorsfeladat ismertetésének ideje maximum: 30 perc

A születési idő korrekció az asztrológus részéről egy időigényes, összetett, hosszadalmas munka. Ennek ellenére szívesen elkészítem. Amennyiben rendelkezel egy körülbelül pontos születési idővel, ennek díja: 7.500 Ft.

Mindössze napszak ismeretében (hajnal, reggel, nappal, este, éjjel): 10.500 Ft

Mindössze a születés napjának ismeretében (24 órán belüli születés): 15.000 Ft.

 

A Tréning résztvevői számára 10% kedvezményt biztosítok minden típusú elemzésre, annak időtartama alatt !