Általános tájékoztató és gy.i.k.

Az asztrológiai tanácsadást kétféle módon választhatod:

Személyes találkozás révén történő konzultáció

Online formában történő konzultáció (Viber, Skype)

A főmenü legördülő menüjéből válaszd ki a téged érdeklő elemzés típust!

Kérlek, MINDEN ESETBEN EMAIL-EN JELENTKEZZ a tanácsadásra, akkor is, ha korábban már találkoztunk! Erre a célra használd a KAPCSOLAT menüpontot! Leveledben írd meg a választott elemzés típusát (a kapcsolat menüpontban bemásolható tárgyrészt is találsz könnyítés gyanánt)! Első jelentkezésed során (néhány elemzéstípus kivételével) a születési idő korrekciójához egy Adatlapot szükséges kitöltened, melyet jelentkezésedet követően email címedre elküldök. Ha korábban találkoztunk, erre már nem lesz szükség! 

Tanácsadást kizárólag egészséges lelkületű (pszichiátriai kezelés alatt nem álló) személyek esetében végzek!

A tanácsadás előtt szeretettel ajánlom figyelmedbe könyvemet, melynek címe: Földtől az Ég felé. A könyv útmutatót kínál az élettel kapcsolatos problémák megoldására, illetve segíti az egyéni tanácsadás mélyebb megértését és annak életedbe való tudatos beépítését. 

Részleteket a könyvből itt érhetsz el! Könyvrendeléshez kattints ide! Amennyiben föliratkozol a hírlevélre, értesítést kapsz a legfrissebb információkról és újdonságokról!

 

A tanácsadások kapcsán megfogalmazódó kérdések és válaszok:

Kérdés: „Ha már jártam nálad, és újra szeretnék kérni egy konzultációs időpontot, ismét ki kell töltenem az adatlapot?”

Általában nem szükséges. Ha mégis, azt jelzem neked.

Kérdés: „Szeretnék jelentkezni az Asztrológia Online Tréningre! Fontos előtte elemzést kérnem?”

Te magad is meg fogsz tanulni mindent (ha az összes modult végigviszed) ezért nem szükséges, mindössze ajánlott.

Kérdés: „Személyes konzultációt szeretnék saját részre kérni. Elkísérhet (vagy jelen lehet az online beszélgetésen) a barátnőm/párom/édesanyám stb.? Ő úgyis ismeri az életemet, nincsenek előtte titkaim.”

Nem ajánlatos. A tanácsadás egy mély beszélgetés, amely kifejezetten rólad szól, ezért teljes figyelmet igényel, a Te nyitottságodra van szükség. Lehet, hogy azt gondolod, a szeretteid előtt is nyitott vagy, de közben kiderülhet, hogy mégsem, ezt előre nem lehet tudni. Tiszteld meg önmagad az egyéni tanácsadással, hiszen a saját sorsodról van szó, amely csak a Tiéd. Olyan témák is felszínre kerülhetnek, melyeket lehet, hogy mégsem hallana szívesen a rokonod vagy a barátnőd. Abban az esetben célszerű magaddal hoznod valakit, ha ő nem külső szemlélő, hanem a választott elemzés típusához mérten neki is joga van jelen lenni. Ilyen elemzés típus például a szinasztria.

Kérdés: „14. életévét betöltött, de 18 év alatti gyermekemnek szeretnék születési képletelemzést kérni. Ott legyek a beszélgetésen?”

Válasz: Még nem nagykorú, ezért szükséges jelen lenned a beszélgetésen. Az asztrológia elvei alapján 14 éves korban a gyermek „leválik” a szülőkről, mert a szülői minta ösztönös és tanult formáit ez idő alatt elsajátította. Bizonyos tekintetben önálló személyiségnek tekinthető. Életében saját sorsfeladata megélésének irányába képes lehet kijelölni az utakat. Ennek tudatában tanácsolom, hogy a konzultáción adj teret gyermekednek abban, hogy önmagától tehesse föl kérdéseit, mondhassa el véleményét. Természetesen, ha úgy látod jónak, bármikor megszakíthatod a beszélgetést vagy az adott témát, hiszen a Te gyermeked, a felelősség a tiéd. Viszont szívesen segítek az etika kereteinek betartásával bármiben, amennyiben ezt kifejezetten kéred.

Kérdés: „A 18. életévét betöltött gyermekemnek szeretnék születési képletelemzést kérni. Ott lehetek a konzultáción?”

Gyermeked elmúlt 18 éves, ezért a konzultációt nem Te, hanem gyermeked kérheti. Amennyiben szabad akaratából úgy dönt, hogy szeretne tanácsadást kérni, a továbbiakat vele szükséges megbeszélnem.

Kérdés: „Meg tudnád nézni a kolléganőm/szeretőm/barátom/barátnőm/testvérem stb. képletét? Hozzá kapcsolódó kérdésem lenne és ismerem a születési adatait!”

Az ő engedélye nélkül nem.

Kérdés: „Vállalsz tanácsadást hétvégén is?”

Alapvetően nem, a hétvége a családomé, illetve időszakos jelleggel az asztrológiai programoké. Ha mégis hétvégi beszélgetést kérsz, jelezd kérlek üzenetben a Kapcsolat menüpont alatt. Hétvégén minden elemzéstípus esetén 7.500 Ft-os felárat számítok fel.

Kérdés: „Nagyon gyorsan lenne szükségem tanácsadásra. Megoldható?”

Megoldható, ha jelzed e-mailben az extra gyors (2 munkanapos határidővel történő) tanácsadás igénylését, melynek felára 7500 Ft.

Kérdés: „Lehet Téged telefonon hívni, ha már voltam konzultáción, de eszembe jutott még egy (vagy néhány) kérdés?”

Egy kérdés megválaszolása is alapos felkészültséget és nyugodt körülményeket igényel, ezért erre csak előre egyeztetett időpont alapján, e-mailben történő elemzés típus megrendelését követően tudok újra lehetőséget biztosítani.

Kérdés: „Vállalsz ingyen elemzést? Most nincs rá pénzem.”

Alapvetően nem tudom biztosítani az ingyenes tanácsadást, mert az egyensúly elvét követem. Tapasztalatok útján abban hiszek, hogy akkor vagyunk képesek befogadni számunkra hasznos, tanító jellegű információkat, ha áldozunk érte.

Kérdés: „Ha előadás megtartására szeretnélek hívni, hogyan érhetlek el?”

Fogalmazd meg a kérésedet, elképzelésedet és írd meg a KAPCSOLAT menüpontban a leveled, de elérsz az info kukac asztrocentrum pont hu email címen is! 2 munkanapon belül igyekszem válaszolni!